MAKARON Z CIECIERZYCY I KUKURYDZY PENNE B/G bio 250 g LAB

8718976016001

Ostatnie sztuki

9,70 zł brutto

Więcej informacji

SKŁADNIKI
ciecierzyca* (51%), kukurydza*(49%) (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Makaron bezglutenowy.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Wrzucić do wrzącej, osolonej wody, gotować 7 - 9 minut.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1508 kJ / 357 kcal
Tłuszcz: 3,2 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g;
Węglowodany: 64,2 g;
w tym cukry: 1,8 g;
Białko: 14,2 g;
Sól: 0,02 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym, chłodnym i zaciemnionym miejscu.

Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również: