MIX CHIŃSKICH WARZYW MROŻONYCH BIO 400 g - BIO INSIDE

4026813000170

Ostatnie sztuki

12,50 zł brutto

Więcej informacji

SKŁADNIKI

marchew*, kalafior*, por*, grzyby*, kiełki fasoli mung* (10 %), cebula*, zielona fasola*, czerwona i zielona papryka*    (w różnych proporcjach)*

(*certyfikowany składnik ekologiczny)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

Rozgrzać 2 łyżki oleju roślinnego na patelni, dodać mieszankę warzywną i smażyć ok 6-8 minut na średnim ogniu,mieszając co jakiś czas. w woku: rozgrzać 1 łyżkę oleju roślinnego, dodać mieszankę warzywną, podgrzewać przez 6-8 minut. podawać z ryżem lub makaronem azjatyckim.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g

Wartość energetyczna: 123 kJ / 29 kcal;

Tłuszcz: 0,3 g;

w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g;

Węglowodany: 3,4 g;

w tym cukry: 3 g;

Błonnik: 2,6 g;

Białko: 2 g;

Sól: 0,1 g.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWANIA

Przechowywać w temperaturze -18 stopni C. Raz rozmrożony nie zamrażać ponownie.